Nieuwbouw, verbouw en renovatie in Naarden en omstreken

U kunt bij Kroonboer terecht voor al uw wensen omtrent nieuwbouw, renovatie, verbouwing, onderhoud en meer. Misschien wilt u een serre aan laten bouwen, heeft u interesse in een overkapping of moet uw woning gerenoveerd worden. Wat uw vraag ook is: de vakmannen van Kroonboer helpen u graag verder. Omdat geen enkel huis hetzelfde is en omdat ieder persoon andere wensen heeft, gaan we graag met u in gesprek. Lees hieronder meer over onze diensten.

Of neem direct contact op met Kroonboer

Nieuwbouw

Wanneer u een bestaand huis koopt, is er altijd wel iets dat niet helemaal naar uw smaak is of iets dat u liever anders zou willen zien. Laat u echter een compleet nieuwbouwhuis bouwen, dan kunt u over vrijwel alles zelf meebeslissen. 

Het perfecte huis

Bouwbedrijf Kroonboer begeleidt u van de bouwtekening tot de oplevering van het huis. Uw droomhuis kunnen we immers alleen realiseren met uw hulp. Daarom betrekken we u, indien gewenst, graag bij het volledige proces. Samen met de architect geeft u de woning van uw dromen vorm en wij zorgen ervoor dat het huis net zo mooi wordt als u altijd voor ogen heeft gehad.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten bouwen van een nieuwbouwhuis? Laat dan van u horen.

Vraag naar de mogelijkheden

Verbouw

Een uitbouw, een dakkapel of een compleet nieuwe woonkeuken; dit zijn slechts een aantal voorbeelden van aanpassingen aan uw woning waardoor uw wooncomfort stijgt. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan zoekt u vanzelfsprekend een betrouwbaar team dat deze plannen voor u uitvoert. Bij bouwbedrijf Kroonboer uit Naarden vindt u zo’n klein en betrouwbaar team dat uw plannen tot in de details uitvoert. Wij kijken ook met alle liefde even mee naar uw planning. Door de brede kennis en professionele aanpak van onze vakmensen wordt uw project een gegarandeerd succes.

Voorbeelden van verbouwingen die wij uitvoeren:

 • Aanbouwen van een serre
 • Plaatsen van kozijnen
 • Vervangen van kozijnen
 • Gevelbetimmering aanbrengen
 • Restauratie en renovatie van uw pand
 • Moderniseren van uw pand
 • Dakramen plaatsen
 • Verbouwing van een zolder, etage of gehele woning
 • Totaalprojecten

Dit is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden. Wilt u uw bouwplannen bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Renovatie

Bent u blij met uw woning, maar is uw droomwoning met een renovatie of
verbouwing binnen handbereik? Het dak, de muren en de fundering zijn de
basis van uw huis. Vanzelfsprekend moet dit eerst goed zitten, voordat u de badkamer, keuken of slaapkamer gaat renoveren.


Wij renoveren onder meer zolders, badkamers, keukens, woonkamers, 
kantoorpanden, scholen en gebouwen van gemeentelijke instanties. Wilt u
uw bouwplannen omtrent renovatie bespreken? We horen graag van u!

Informeer naar de mogelijkheden

Vastgoedonderhoud 

Als u een mooi huis heeft, wilt u natuurlijk ook dat het mooi blijft. Laat uw huis daarom regelmatig inspecteren en onderhouden. Zo voorkomt u achterstallig onderhoud en hoge kosten. Kleinschalig routine-onderhoud of een uitgebreide onderhoudsbeurt: voor beide werkzaamheden draaien wij onze hand niet om. We kunnen kleine reparaties snel en efficiënt uitvoeren zodat eventuele slijtage of defecten in no time zijn verholpen.

Wij voeren onder meer de volgende onderhoudsklussen uit:

 • Inspectie van het houtwerk buitenshuis
 • Onderhoud van het houtwerk buitenshuis
 • Vervangen van (delen van) de kozijnen
 • Afschaven van een klemmende deur
 • Monteren van driepuntssluitingen
 • Boeidelen vervangen of opknappen
 • Opknappen of vervangen van rabat
 • Inspectie van houtwerk binnenshuis.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Staat uw onderhoudsklus er niet tussen? Dat betekent niet dat we het niet voor u doen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoudsadviesplan

Het belang van goed en regelmatig woningonderhoud wordt bij velen pas duidelijk als het al te laat is. Houtrot en andere problemen steken de kop op en restauratie is dan onvermijdelijk. Kies daarom voor periodiek onderhoud door bouwbedrijf Kroonboer. Wij werken samen met u een onderhoudsschema uit, ongeacht of u zelf aan de slag gaat of het onderhoud door ons laat doen. Wilt u ook een onderhoudsadviesplan inclusief kostenberekening ontvangen? Bel of mail ons.